Om oss

Varje fastighet är unik. Det är dess energibehov också.

För oss på eGain är sund fastighetsekonomi och klimatsmart drift ledstjärnor. Vi vet att uppvärmning och driftskostnader är stora poster i en fastighetsägares budget. Istället för att betala stora pengar till energibolag för energi som inte används optimalt vill vi hjälpa våra kunder att betala för den energi som används.

eGains intelligenta verktyg gör det möjligt. Men även det bästa kan bli ännu bättre. Vi arbetar därför med självlärande system som regelbundna analyser för att göra eGain forecasting™ så optimalt som möjligt för din fastighet. En gång om året får du som kund dessutom en total energirapport utförd av din personliga energiexpert hos eGain.

eGain forecasting™ är en molnbaserad tjänst. Det innebär att du kan komma åt all data om dina fastigheter oavsett var du befinner dig någonstans, via dator, mobil eller läsplatta. Det innebär också att alla uppdateringar i systemet sker per automatik och ingår i tjänsten.

Vi är stolta och glada över de utmärkelser och priser vi fått för vårt arbete. Bland annat har vi fått Swedbanks stora hållbarhetspris och blivit utnämnda till gasellföretag av Dagens Industri. Värmen i över 250 000 lägenheter i 11 länder i Europa styrs med eGain forecasting™ och vi sparar i genomsnitt 12 kWh per kvadratmeter och år(ca 10-15%) i uppvärmningskostnader.

Installera eGain i din fastighet du med. Inga ingrepp eller ombyggnationer behövs i fastigheten och du kan vara igång inom 14 dagar. Plånboken, miljön och dina hyresgäster kommer att tacka dig.

 Ta gärna del av våra produktblad och broschyrer. Du hittar samtliga under Press.